RU  UA

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Енергетика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

Відключення світла в Україні: Київ та Одесу покарали за недотримання графіків

24 січня Національна комісія, що здійснює держрегулювання у сферах енергетики та комунальних послуг покарала ДТЕК у Києві та Одесі за порушення графіків відключень під час дефіциту електроенергії.

Про це інформує пресцентр регулятора.

Читайте також: На несправедливі відключення світла можна поскаржитися: куди звертатися

Як зазначається, ДТЕК Київські електромережі та Одеські електромережі за недотримання графіків виписали штрафи.

"Накласти штраф на ПрАТ "ДТЕК Київські електромережі" щодо недопущення надалі недотримання вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії, та порушення Ліцензійних умов з розподілу електричної енергії... Застерегти АТ "ДТЕК Одеські електромережі" щодо недопущення надалі недотримання вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії, та порушення Ліцензійних умов з розподілу електричної енергії... Накласти штраф...", - йдеться на сайті НКРЕКП.

Водночас питання щодо штрафів Львівобленерго, Тернопільобленерго, Закарпаттяобленерго, "ДТЕК Київські регіональні електромережі" та Полтаваобленерго перенесли на наступні засідання.

Нагадаємо, перед цим рішенням 19 січня ДТЕК перевела Київ та Одесу з екстрених до стабілізаційних графіків відключення світла.