RU  UA

Вівторок, 23 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.25
Промисловість

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

23 квітня

Всі новини

iPhone 11 відсунули на друге місце: опублікований рейтинг кращих смартфонів 2019 року

Опублікований рейтинг кращих смартфонів по співвідношенню ціни і функціоналу . Перше місце в топ-20 зайняв смартфон OnePlus 7T ($ 600).

Про це повідомляється на сайті американського журналу Business Insider .

Основні переваги, на думку експертів, для даної моделі: проста операційна система Android, гарний дизайн, камера з трьома об'єктивами, час автономної роботи, точний датчик відбитків пальців і розпізнавання особи. З мінусів: відсутність бездротової зарядки і отримав офіційної оцінки водостійкості.

Друге місце в рейтингу зайняв iPhone 11 американської компанії Apple вартістю $ 700. Його плюсом є великий екран в 6,1 дюйма, потужний процесор, а також камера з розпізнаванням особи.

Третє місце дісталося моделі OnePlus 7 Pro за $ 670. Цей смартфон відрізняється потужним процесором, оригінальним дизайном з вигнутими краями екрану, а також швидкою роботою датчиків відбитків пальців.

У п'ятірку лідерів замикають два смартфона від Google: Pixel 3a і Pixel 3a XL. За даними Business Insider, вони відрізняються хорошою продуктивністю, легким корпусом, гарною автономністю і стартовим цінником в $ 400. З мінусів: відсутність водостійкості і погана камера.

Також, в рейтинг кращих смартфонів 2019 року увійшли Samsung Galaxy S10e, iPhone XR, Samsung Galaxy S10, Samsung Galaxy Note 10 Plus і Galaxy S10 Plus, а також iPhone 11 Pro і iPhone 11 Pro Max.

Як повідомляв "Апостроф", у вересні компанія Apple презентувала лінійку нової продукції, зокрема iPad, Apple Watch і свіжу серію смартфонів iPhone. Озвучені ціни в США - не остаточний показник для України. Так, якщо в країні виробника на наймодніший з нових смартфонів (iPhone 11 Pro) вони починаються від $ 999 (24,3 тис. Грн), то в Україні ця цифра зросте майже в два рази. докладніше читайте в матеріалі - Скільки днів потрібно працювати українцеві, щоб купити новий iPhone .