RU  UA

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.25
Налоги

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

23 квітня

22 квітня

21 квітня

20 квітня

19 квітня

Всі новини

"Філіп Моріс Україна" об'явили кращим платником податків Харківської області

Компанія "Філіп Моріс Україна" стала переможцем регіонального туру рейтингу "Сумлінні платники податків-2018" та визнана кращим платником податків Харківської області.

За даними ДФС, у 2018 році компанія сплатила до бюджету 14,8 млрд грн податку.

Наразі"Філіп Морріс Україна" входить в топ-10 найбільших платників податків в Україні.

ПрАТ "Філіп Морріс Україна" та ТОВ "Філіп Морріс Сейлз енд Дистриб’юшн" є афілійованими компаніями Філіп Морріс Інтернешнл. За 1994-2018 роки компанії інвестували понад 370 млн доларів у виробництво та дистрибуцію сигарет в Україні, включаючи будівництво сучасного виробничого комплексу в Харківській області. Сума податків і зборів, сплачених компаніями до бюджетів усіх рівнів у 2018 році становила 17,2 млрд гривень. У компаніях на даний час працюють понад 1300 працівників.

Філіп Морріс Інтернешнл - міжнародна тютюнова компанія, що здійснює виробництво та продаж сигарет, бездимних продуктів та відповідних електронних пристроїв та аксесуарів, інших нікотиновмісних продуктів. У компанії заявляють про націленість на трансформацію тютюнової індустрії з метою "створення майбутнього без тютюнового диму" завдяки новій категорії продуктів зі зниженим ризиком у порівнянні з палінням.

В Україні компанія виробляє свою продукцію на фабриці в Харківській області.

Продукція Philip Morris в Україні представлена торговими марками Chesterfield, Bond Street, Marlboro, L&M, Parliament та ін. З 2016 року на українському ринку представлені електронні системи нагріву тютюну IQOS.