RU  UA

Неділя, 12 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Транспорт та зв'язок

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

12 травня

Всі новини

До яких країн Європи можна поїхати з України на поїзді: список рейсів

Державне акціонерне товариство "Укрзалізниця" оголосило про відновлення міжнародного залізничного сполучення з 5 країнами Європи.

Про це в Telegram повідомляє прес-служба відомства.

Зараз пасажири "Укрзалізниці" можуть з комфортом подорожувати в Словаччину, Угорщину, Австрію, Молдову та Польщу.

Потяги курсуватимуть за такими напрямками: Мукачево - Кошице, Чоп - Кошице, Чоп - Чієрна над Тисом (Словаччина); Київ - Будапешт - Відень (Австрія та Угорщина); Одеса - Кишинів (Молдова); Київ - Перемишль (Польща).

Крім того, в прес-службі зазначають, що з 10 жовтня після півторарічної перерви буде відновлено рух швидкісного поїзда Інтерсіті + за маршрутом Київ - Перемишль.

Квитки на міжнародні рейси можна придбати в залізничних касах, а квитки в Польщу - ще і на офіційному сайті компанії на сайті booking.uz.gov.ua. Актуальну інформацію щодо правил в'їзду українських громадян на територію Польщі та інших країн Європи, а також громадян цих країн в Україну пасажири можуть дізнатися через офіційні джерела посольств відповідних країн в Україні, а також через сайт Міністерства закордонних справ України.

Раніше ми повідомляли, що в зв'язку з довгими вихідними на честь Дня захисника України, "Укрзалізниця" запускає 15 додаткових поїздів, які курсуватимуть з 12 по 18 жовтня, а вихідними будуть дні з 14 по 17 число включно.