RU  UA

Середа, 8 травня
  • НБУ:USD 39.15
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.15

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

8 травня

7 травня

Всі новини

У Києві сніг іде стіною: яка ситуація на дорогах

У Києві сніг йде "стіною", але снігового покриву на тротуарах і дорогах не утворює.

Як повідомляє "Апостроф", 23 листопада, приблизно о 17:30, у Києві пішов перший сніг перед зимою. Протягом години він посилився, але через високу температуру, стикаючись із поверхнею землі. він одразу ж тане.

Проте у КМДА повідомили, що на вулицях міста вже працюють комунальники та спецтехніка. Оскільки вночі температура впаде, потрібно терміново обробляти вулиці протиожеледними засобами.

До речі, зараз на багатьох дорогах столиці спостерігаються величезні дев'ятибальні пробки. Де проїхати найважче, можна побачити на карті:

При цьому рясний сніг не є причиною. Як стверджувалося вище, на вулиці температура приблизно 0 градусів за Цельсієм. У той же час біля самої поверхні землі вона може бути ще вищою через тепло, що виділяється транспортом і різними підземними комунікаціями.

Загалом ситуація на столичних вулицях виглядає так:

На знімках видно, що тротуари і міська рослинність все ж таки починають покриватися невеликим сніговим покривом. Але для доріг поточна ситуація не критична, оскільки рух на них активніший і їхня температура майже завжди вища, ніж температура тротуарів.

Раніше ми також повідомляли, що Україну на початку грудня завалить шаром снігу до 56 см.