RU  UA

Субота, 18 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 42.40
НБУ:USD  39.30

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 травня

17 травня

Всі новини

У Києві назвали головне бомбосховище на випадок вторгнення

Міський голова Києва Віталій Кличко назвав головне бомбосховище української столиці у разі повномасштабного військового вторгнення Російської Федерації.

Про це повідомляє українська служба "Радіо Свобода".

В ефірі телеканалу "Настоящее время" Кличко заявив, що у Києві відпрацьовано чіткий план на випадок атаки росіян, а також підготовлено інформацію щодо бомбосховищ біля певних об'єктів. Ключовим бомбосховищем є Київський метрополітен, наголосив мер столиці.

"У разі години "Ч" метро буде готове прийняти людей, які зможуть сховатися під час можливого нападу. На випадок надзвичайної ситуації у нас є сирени, які оповіщатимуть про загрозу. У даному випадку стануть у нагоді всі засоби комунікації – телебачення, радіо, які будуть надавати інформацію про дії", - заявив Кличко.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що у Києві є близько 5 тисяч бомбосховищ, однак лише 500 з них підготовлені до експлуатації.

Тим часом, народний депутат Сергій Рахманін заявив, що українці мають готуватися до масштабної війни з Російською Федерацією, а не заспокоювати себе тим, що хтось домовиться та воюватиме замість нас.