RU  UA

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

3 травня

2 травня

1 травня

30 квітня

29 квітня

Всі новини

Дякую, друзі: у Києві пройшла акція подяки союзникам, фото

У неділю, 30 січня, у Києві на Майдані Незалежності учасники акцій "#ThanksFriends", влаштованою для подяки за допомогу західним партнерам на тлі російської агресії, розкритикували лідера України Володимира Зеленського за "неприйнятні висловлювання" щодо міжнародних партнерів країни.

Про це повідомляє "Українська правда".

Учасники акції зібралися в центрі столиці, щоб сказати "Дякуємо" західним партнерам, які допомогли Україні у постачанні озброєння, боєприпасів та іншого для українських захисників на тлі загрози від РФ повномасштабного вторгнення в Україну.

У заході взяли участь приблизно 200 громадян. З деякими останніми висловлюваннями президента України Володимира Зеленського присутні висловили незгоду та показали своє невдоволення.

Фото: Укрінформ

Українці приносили на акцію прапори різних країн, тримаючи в руках плакати із вдячними гаслами. Найбільший плакат був "#ThanksFriends" з рядом різних прапорів, а саме: Великої Британії, США, Польщі, Естонії, Литви, Латвії, Канади, Чехії та Туреччини.

Фото: Укрінформ

За словами одного з організаторів цієї акції, лідер партії "Демократичний топор" Юрій Гудименко заявив, що основною метою заходу є висловити свою подяку союзникам від імені громадян України.

"Ми хочемо, щоб їхня влада і громадяни розуміли, що ми вдячні за допомогу, яку вони надають, і розуміємо її важливість", - уточнив він.

Фото: Укрінформ

Фото: Укрінформ

Фото: Укрінформ

Фото: Укрінформ

Фото: Укрінформ

Фото: Укрінформ

Фото: Укрінформ

Фото: Укрінформ

Фото: Громадське

Нагадаємо, Президент України Володимир Зеленський у п'ятницю, 28 січня, провів зустріч з іноземними журналістами, на якій заявив, що санкції захищають не Україну, а країни ЄС за рахунок нашої держави.