RU  UA

Четвер, 9 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

9 травня

8 травня

Всі новини

Комендантська година на вихідних у Києві: яке рішення ухвалила влада

Військове командування поки що не планує вводити комендантську годину у Києві та області 8-9 травня. Водночас мешканців столиці просять проявили особливу обережність у цей період.

Про це повідомляє столична влада.

"Місто в ці дні жодних заходів теж не планує. Якщо хтось захоче піти покласти квіти, він може це зробити в приватному порядку", - йдеться у повідомленні.

Також у ці дні буде посилено патрулювання у Києві, охорона громадського порядку.

До мешканців столиці звернулися із проханням не влаштовувати зараз масових гулянь чи відпочинку на природі великими компаніями. Потрібно бути максимально уважними та дотримуватися правил безпеки воєнного часу.

Крім того, киянам нагадали про те, що відвідувати ліси та лісопаркові зони у столиці та передмісті заборонено, там зараз небезпечно та працюють піротехніки. Не можна також нехтувати сигналами повітряної тривоги: найближчими днями висока ймовірність ракетних обстрілів у всіх регіонах України.

Нагадаємо, раніше "Апостроф" розповідав про те, що потік тих, хто повертається до Києва, серйозно "висох" . Влада нагадує про те, що поки що до міста повертатися рано.