RU  UA

Неділя, 19 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 травня

Всі новини

Ракетний удар по Києву: Кличко попередив про перебої зі світлом

У четвер, 29 грудня, російське окупаційно-терористичне військо здійснює масовану ракетну атаку по Україні, зокрема й на Київ, унаслідок чого в столиці можуть виникати перебої з електроенергією та водопостачанням.

Про це повідомив мер Києва Віталій Кличко.

У Києві вранці було чутно серію вибухів. За попередньою інформацією, працює українська протиповітряна оборона. Однак очікується кілька хвиль ракетних атак.

Читайте також: Київ в умовах повного блекауту: Кличко розповів, що і як працюватиме навіть без електроживлення

Як наслідок ворожих ракетних ударів, у столиці можуть бути перебої зі світлом і водою, тому киян закликають зарядити телефони й інші гаджети, а також зробити достатні запаси води (технічної і питної).

"У Києві можуть бути перебої зі світлом. Зарядіть телефони та інші пристрої. Зробіть запас води", - написав Віталій Кличко.

Так, у київському метрополітені вже виникли перебої з електропостачанням, мобільним зв'язком та інтернетом.

У КМВА повідомили, що уламками російських ракет пошкоджено два приватних будинки в Дарницькому районі, промислове підприємство в Голосіївському районі й дитячий майданчик у Печерському районі. Інформацію щодо постраждалих уточнюється.

Раніше "Апостроф" повідомляв, які магазини й базари працюватимуть у Києві без електроенергії. Там можна буде купити товари першої необхідності, продукти й воду.

Також "Апостроф" писав, що в Києві діють понад 500 пунктів обігріву. Їхні адреси можна знайти на мапі.