RU  UA

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

У Києві окупанти поцілили в готель та приватні будинки: що відомо

Напередодні Нового року, 31 грудня, російське окупаційне військо завдало масованого ракетного удару по Україні, зокрема по Києву, унаслідок чого станом на зараз відомо про одного загиблого й кількох поранених.

Про це повідомив мер Києва Віталій Кличко.

У столиці України пролунало кілька вибухів, один із них був у Солом'янському районі між житловими будинками. За попередньою інформацією, там загинула одна людина, ще трьох жінок і двох чоловіків госпіталізували. Рятувальники й медики працюють на місці вибухів. Уламки ракет потрапили в приватний будинок.

Читайте також: Планові відключення 31 грудня: що сьогодні буде зі світлом у різних областях

"За інформацією на даний момент, у Києві загинув літній чоловік, та семеро постраждалих у двох місцях вибухів у Солом’янському районі. Одна людина - в украй важкому стані", - додав Віталій Кличко.

Один із поранених унаслідок вибухів ворожих ракет у центрі Києва - японський журналіст. Йому надають необхідну медичну допомогу. Інформував про це український журналіст Андрій Цаплієнко у своєму телеграм-каналі.

Фото: Телеграм / ЦАПЛІЄНКО_UKRAINE FIGHTS

Крім того, вибухи сталися в Печерському районі та Голосіївському. Є руйнування, пошкоджено готель "Alfavito" поблизу станції метро "Палац України". Також пошкоджено житлові будинки.

Готель "Alfavito"Фото: Телеграм / ФЕЙГИН LIVE

Фото: Телеграм / ТИМОШЕНКО ОП

Місцеві київські телеграм-канали опублікували кадри наслідків прильотів російських ракет по столиці. На відео зафіксовано значні руйнування приватних будинків.

Також у мережі з'явилося відео, як російське небо розсікають десятки ракет, які летять вбивати мирних українців з Каспія.

Раніше "Апостроф" повідомляв, як українська енергетика пережила 2022 рік.