RU  UA

Пʼятниця, 10 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.35

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

9 травня

Всі новини

Перша в сезоні атака на енергетику: всі подробиці удару по Києву 21 вересня - відео

Внаслідок нічної ракетної атаки по Києву сталося падіння уламків в кількох районах столиці. У Святошинському районі Києва зникало електропостачання.

Про це повідомив мер Києва Віталій Кличко.

Читайте також: В Криму вночі було дуже гучно: фото, відео і всі подробиці про масштабну атаку

За словами міського голови, у Голосіївському районі столиці пошкоджені вікна в 5-поверховому будинку. Руйнувань і постраждалих немає. У Святошинському районі, де були перебої з електрикою, енергетики відновили електропостачання.

Кличко повідомив, що, їха даними медиків, у Дарницькому районі постраждали 7 людей. Троє з них у лікарнях міста. Четверо отримали допомогу на місці.

У Дарницькому районі міста всі служби ще працюють на місці падіння уламків на території інфраструктурного обʼєкту, а також на території СТО та гуртожитку закладу профтехосвіти.

Начальник КМВА Сергій Попко повідомив, що попередньо з приблизно 10-ти літаків стратегічної авіації Ту-95МС випустили крилаті ракети типу Х-101/555/55. Силами та засобами ППО було знищено понад 20 ворожих цілей. Тривога в Києві тривала понад 2 години. Столиця вже перетнула позначу в 1000 годин тривог з початку повномасштабного вторгнення.

Нагадаємо, в ніч на середу, 20 вересня, російські війська також влаштували чергову нічну атаку дронами - повітряна тривога лунала в низці областей України.

Вас також може зацікавити:

Росія вранці атакувала Київ, Харків та захід країни: які райони постраждали

Росія вдарила по житловому кварталу у Новій Каховці: фото, відео і всі подробиці

Атака РФ на Одещину: з’явилися фото наслідків влучань і кадри роботи ППО