RU  UA  EN

Середа, 1 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

1 травня

Всі новини

Росія вранці атакувала Київ, Харків та захід країни: які райони постраждали

В четвер, 21 вересня, вночі РФ вчергове завдала ракетні удари по Україні. Наразі відомо про атаки на Київ, Харків, Рівне, Львівщину та Івано-Франківську область.

Про це повідомляють голови ОВА та місцеві ЗМІ.

Читайте також: У Торецьку загинули дівчина з хлопцем: фото наслідків російського удару

Зокрема, начальник Киїської МВА Сергій Попко повідомив, що внаслідок роботи ППО в Голосіївському, Дарницькому, Шевченківському та Деснянському районах столиці сталося падіння уламків. Зокрема, в Шевченківському районі - пошкодження газової труби, попередньо без загоряння. В Дарницькому районі уламками пошкоджено нежитлові приміщення та припарковані автомобілі. Є загорання.

Мер Києва, Віталій Кличко, повідомив про постраждалі від уламків ракет Голосіївський Дарницький, Святошинський та Шевченківський райони столиці.

Він повідомив, що у Дарницькому районі медики госпіталізували 18-річну дівчину та 9-річну дитину, які постраждали внаслідок падіння уламків ракети. У цьому районі рятувальники також гасять пожежу на СТО. Палають також 2 автівки.

Окрім того, окупанти завдали 6 ударів по місту Харків, зокрема у Слобідському районі. Є пошкодження цивільної інфраструктури, інформація щодо постраждалих перевіряється. Також вибухи пролунали на Франківщині та Львіщині.

Рівненщина зазнала декількох ракетних ударів. Є влучання в енергетичну та цивільну інфраструктуру в обласному центрі. Зокрема постраждало СТО і 5 автівок, які знаходилися на її території. Обійшлося без людських жертв. Частина Рівненського району без електроенергії.


Нагадаємо, в ніч на середу, 20 вересня, російські війська влаштували чергову нічну атаку дронами - повітряна тривога лунала в низці областей України.

Вас також може зацікавити:

Росія вдарила по житловому кварталу у Новій Каховці: фото, відео і всі подробиці

Атака РФ на Одещину: з’явилися фото наслідків влучань і кадри роботи ППО

Били з ПТКР цілеспрямовано: поліція показала відео обстрілу авто з цивільними на Харківщині