RU  UA

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

1 травня

30 квітня

29 квітня

28 квітня

27 квітня

26 квітня

Всі новини

Сніжна буря дісталася Києва: на вулиці виїхала техніка, частина шкіл на дистанційці, відео

У понеділок, 27 листопада, через негоду, в Києві оголошено ІІ (помаранчевий) рівень небезпеки - триває сильний снігопад, на дорогах ожеледиця.

Про це повідомляє пресслужба Київської міської військової адміністрації.

Читайте також: Росіяни паралізують шкільне навчання в Україні: як вийти із ситуації

"Вночі та вранці 27 листопада столицю та Київську область накрила хуртовина. Станом на ранок понеділка Київ перебуває у складних погодних умовах ІІ (помаранчевого) рівня небезпеки. Довжина сильний снігопад, сильний вітер 22 м/с; завірюхи, снігові замети; на дорогах ожеледиця. За добу шляховики витратили 1190 тонн солі, 1456 тонн піщано-сольової суміші та 143 тонн піску”, - йдеться у повідомленні.

Система життєзабезпечення міста працює у штатному режимі та забезпечує нормальні умови життєдіяльності населення. Загальноосвітні навчальні заклади працюють у змішаному режимі – офлайн та онлайн. Чи відправляти дитину до школи – вирішують батьки.

"Рух транспорту утруднений. Триває ліквідація наслідків негоди. Для цього місто задіяло: близько 500 одиниць спеціальної техніки, майже 4 500 співробітників Київавтодору, Зеленбуду, Керуючих компаній. Наполегливо просимо водіїв без потреби не виїжджати на вулиці міста, не паркувати авто на тротуарах на узбіччях, щоб не заважати спецтехніці", - йдеться у повідомленні.

Також повідомляється, що на дороги Києва вже висипали понад тисячу тонн солі.

"Вночі та вранці 27 листопада столицю та Київську область накрила хуртовина. Станом на ранок понеділка Київ перебуває у складних погодних умовах ІІ (помаранчевого) рівня небезпеки. Триває сильний снігопад, сильний вітер 22 м/с; завірюхи, снігові замети; на дорогах ожеледиці; "За добу шляховики витратили 1190 тонн солі, 1456 тонн піщано-сольової суміші та 143 тонн піску", - йдеться у повідомленні.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що коли розпочнуться зимові канікули у школярів у різних регіонах України.

  • Вас також може зацікавити:

Чи буде карантин у школах під час війни: у МОЗ озвучили відповідь

Школярі складатимуть ДПА з чотирьох предметів, але є нюанс: коли чекати змін

Коли закінчиться навчальний рік 2023/2024: визначено дату