RU  UA

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

2 травня

Всі новини

В Києві з'явиться тунель, якого чекало все місто: відео

Київська влада завершила під'їзну дорогу до майбутнього тунелю під річкою Дніпро, який з'єднуватиме лівий і правий береги, і виходитиме на Троєщину.

Про це у вівторок, 5 грудня, під час відкриття нової ділянки Великої Кільцевої дороги від вул. Богатирській до Оболонського проспекту заявив мер Києва Віталій Кличко.

Читайте: У Києві відкрили Подільсько-Воскресенський міст, який будували 30 років: фото і відео

За словами столичного градоначальника, місто взяло на себе зобов’язання зробити під’їзну дорогу до тунелю під річкою Дніпро, який сполучатиме лівий і правий береги і виходитиме на Троєщину.

Він підкреслив, що тунель є проєктом Державного агентства відновлення та розвитку інфраструктури, яке й має його побудувати. "Ми свої зобов’язання крок за кроком виконуємо. І відсьогодні вже зменшаться затори на вулиці Богатирській, бо частина транспорту піде новою ділянкою. Зокрема на Оболонський проспект", – підкреслив Віталій Кличко.

Мер Києва наголосив, що будівництво трьох нових ділянок Великої Кільцевої дороги, яке місто проводило з 2016 року, є дуже важливим, оскільки таким чином дорогу підводять до майбутнього тунелю.

"І коли держава його побудує, зменшиться транспортне навантаження на дороги столиці та кількість транзитного транспорту, що прямує через центр міста та мости через Дніпро", – зазначив Віталій Кличко, додавши, що тунель також вплине на екологію в місті, зменшивши накопичення загазованості.

Нагадаємо, раніше ми писали, як кияни відреагували на відкриття Подільсько-Воскресенського мосту.

  • Вас зацікавить:

З ялинкою та комендантською годиною: в КМДА розповіли, як святкуватимуть Новий рік у Києві

Невелика, але життєствердна: у Києві змонтували новорічну ялинку, фото

В центрі Києва почали прикрашати ялинку: цьогоріч зелена красуня не така, як завжди, фото і відео