RU  UA

Субота, 11 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Місто

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

11 травня

10 травня

Всі новини

З ялинкою та комендантською годиною: в КМДА розповіли, як святкуватимуть Новий рік у Києві

У Києві не планують скасовувати комендантську годину 31 грудня.

Відповідну інформацію оприлюднила пресслужба КМДА.

Зокрема, заступниця очільника адміністрації Ганни Старостенко розповіла, як святкуватимуть цьогоріч Різдво та Новий рік у Києві.

Читайте також: В Україні стартували продажі новорічних ялинок: які зараз ціни і де можна купити

За її словами, традиційних святкувань не буде. Ба більше, військове керівництво не планує послаблювати або скасовувати комендантську годину у новорічну ніч. На Софійській площі за кошти меценатів встановлять головну новорічну ялинку України, а іграшки з неї можна буде взяти на згадку за донат.

"Місто не витрачає бюджетні кошти на організацію та облаштування новорічних локацій. У столиці цьогоріч не буде жодних масових святкувань, зокрема розміщення ярмарок, фудкортів та атракціонів на головних площах країни не передбачено. Проте ми не дамо росії вкрасти у наших дітей ні Різдво, ні Новий рік. На Софійській площі відкриють головну ялинку країни. Її встановлять і прикрасять іграшками та енергозберігаючими гірляндами за кошти меценатів, котрі забажали подарувати свято нашим дітям", - цитує пресслужба Ганну Старостенко.

Підготовка та встановлення головної новорічної ялинки відбувається з урахуванням безпекової ситуації в місті. У цій локації також планують встановити фотозону, де будуть розташовані кілька невеличких новорічних ялинок, прикрашених новорічними іграшками. Саме їх, за словами Старостенко, кожен охочий може забрати за донат на потреби Сил оборони.

Раніше ми розповідали, що в Києві встановлять головну ялинку країни.

Вас може зацікавити:

У столиці відкриють пункти утилізації ялинок: адреси та графік роботи

Вдарить по гаманцю: в Раді хочуть підвищити штрафи за порушення комендантської години

Суми будуть "драконівськими": штрафи за порушення комендантської години хочуть посилити