RU  UA

Неділя, 19 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 травня

Всі новини

У Києві вчитель обізвав сепаратистом учня-переселенця: всі подробиці скандалу

Викладач однієї зі столичних шкіл обізвав учня, який є переселенцем з Луганщини, сепаратистом – між учнем та вчителем виникла сварка, яку вдалося зняти на відео. Директорка школи вже зауважила, що після проведеної зустрічі учасники конфлікту порозумілися – триває службове розслідування.

Про це повідомляє "Київ24".

Читайте також: У Києві скандал через побиття дитини у школі: хлопцю довелось робити операцію

Варто зауважити, що в мережі показали відео, яке встигли зафіксувати учні школи. На кадрах можна помітити, як викладач взяв швабру та спочатку замахнувся на дітей. У розмові з учнями вчитель використовував нецензурну лексику, підвищував голос та продовжував конфлікт, почасти докладаючись фізично – помітно, як в учнів трясеться камера, коли викладач підійшов впритул.

В процесі конфлікту, коли хлопець, ймовірно, хотів відійти від викладача, той назвав учня сепаратистом. Надалі в розмові викладач пригрозив дитині реанімацією: "Я тебе навчу, як правильно. Не буду з тобою цяцькатися… Якщо я тебе трону, тебе навіть реанімація не спасе".

"Київ24" з посиланням на Київ-Info додає, що це вчитель фізкультури одної зі столичних шкіл, а саме у школі номер 37 у Голосіївському районі столиці.

Увага! Відео 18+, містить ненормативну лексику!


Директорка школи Ірина Бабка дала пояснення тому, як вирішується ситуація. Вона наголосила, що "адміністрація провела зустріч, на якій обговорили питання ситуації".

Вона зауважує, що учасники конфлікту порозумілися. "Наразі триває розгляд ситуації, за підсумками якої будуть прийняті управлінські та організаційні рішення. Навчальний заклад зацікавлений у створенні безпечних умов для всіх учасників освітнього процесу", – додає директорка школи.


Пізніше стало відомо, що Управління освіти Голосіївського району, якому підпорядковується школа, та Департамент освіти і науки Києва наголосили:

"Щодо інциденту у ЗЗСО №37 Голосіївського району. Із приводу інформації про інцидент у ЗЗСО №37 Голосіївського району, що сьогодні, 6 травня 2024 року, шириться у соціальних мережах інформуємо. Управлінням освіти Голосіївської районної в місті Києві державної адміністрації спільно з адміністрацією закладу освіти, ювенальною превенцією та учасниками освітнього процесу ЗЗСО №37 наразі здійснюється розгляд зазначеної ситуації".

Нагадаємо, раніше ми повідомляли, що у Ковелі на Великдень влаштували "двіж" з російськими піснями.

  • Вас також може зацікавити:

В Києві дві людини викинулись з вікна багатоповерхівки

Трагедія у фунікулері Києва: знайома загиблого розповіла нові подробиці конфлікту

Суд обрав запобіжний захід нападнику на підлітка в київському фунікулері