RU  UA

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Інфраструктура

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

Всі новини

У Києві після зими разом зі снігом зійшов асфальт: названо головні причини "катастрофи"

У Києві після зими на дорогах з'явилися ями і тріщини. Вибоїни утворилися навіть на тих ділянках, які були відремонтовані нещодавно.

Про це розповідає ТСН.

За словами експерта з проектування доріг Олександра Крижанівського, ям не було б так багато, якби дорожники готувалися до зими восени.

"Якщо дороги не ремонтуються, в них з'являються тріщини, в них з'являються вибоїни. Якщо ми з цим входимо в зиму, то далі працює чиста фізика. Сніг тане, проникає в тріщини, вночі мороз, замерзло - розірвало", - розповідає експерт.

За його словами, однією з причин руйнування доріг також є вантажівки. У Києві водії фур не гребують їхати навіть в історичному центрі столиці Подолі. Там вулиці ще до снігів і морозів були не в найкращому стані, а зараз покриті нерівностями, тріщинами і великими ямами.

Столичні дорожники почали поточний ремонтний сезон, а ось спеціалісти "Укравтодору" вирішили не латати дороги, а добудувати міст.

"Цього року ми плануємо, що з'їзди з лівого берега з Дарницького моста будуть добудовані", - повідомив керівник "Укравтодору" Олександр Кубрак.

За його словами, також пропонували допомогу столичним автодорожникам в добудові Подільсько-Воскресенського моста, який зводять уже десятки років.

Як повідомляв "Апостроф" раніше, в Києві стартував масштабний ремонт доріг.