RU  UA

Понеділок, 20 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.50
НБУ:USD  39.40
Інфраструктура

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 травня

19 травня

Всі новини

Відключення світла у Києві та області: де дізнатися графік

У вівторок, 22 листопада, у Києві та області, як і по всій Україні, діють планові погодинні відключення світла за графіком.

Про це повідомляє НЕК "Укренерго".

"22 листопада з 00:00 до 24:00 у всіх регіонах України буде застосовано планові відключення. Ми продовжуємо робити все можливе для відновлення сталого енергоживлення у ваші будинки", - сказано в повідомленні.

В "Укренерго" наголосили, що вони не відключають конкретні будинки, вулиці чи міста, а надає обленерго лише обсяги (мегавати), на які потрібно зменшити споживання.

Адреси та час стабілізаційних відключень у Київській області можна дізнатися на офіційному сайті компанії ДТЕК Київські регіональні електромережі за посиланням.

По Києву - на офіційному сайті ДТЕК Київські електромережі за посиланням.

Читайте також: Скільки українцям доведеться жити в режимі відключення світла: директор Yasno дав прогноз

Для цього необхідно ввести назву населеного пункту, дізнатися групу та час можливої відсутності світла. Якщо за адресою час не визначається, з високою ймовірністю відключень у цьому населеному пункті або за цією адресою не буде.

Як попередили споживачів, у інформації про відключення світла можлива похибка у часі в межах 30-40 хвилин. Це пов'язано з перепідключенням електропостачання між групами споживачів.

Як повідомляв "Апостроф", планові відключення в Україні можуть скоротити: у ДТЕК озвучили деталі.