RU  UA

Середа, 1 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Місто

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

1 травня

30 квітня

Всі новини

Літо вже почалося: названо кращі пляжі Києва, де можна безпечно відпочити

Кияни чекають відкриття пляжного сезону і потепління. Але в столиці не у всіх водоймах дозволено купатися.

"Апостроф" розповідає, де в Києві можна позасмагати і викупатися влітку 2021.

Труханів острів. центральний пляж

Тут багато молоді. Він доглянутий і оснащений всім необхідним, включаючи кабінки для переодягання, туалети, кафе. З мінусів - шумно і багатолюдно. Але розташування в центрі Києва компенсує такий недолік.

Гідропарк. Пляж "Венеція"

У гідропарку є умови для відпочинку і для дорослих, і малюків. Тут чисто і багато кафе, але людей на пляжі буде багато. Розташування біля метро "Гідропарк" привертає ще більше відвідувачів.

Пляж "Троєщина"

Пляж на вул. Деснянської в минулому році оновили. Зазвичай тут мало народу. Пляж повністю обладнаний для гарного відпочинку - чистий пісок, майданчик для дітей, новенькі роздягальні, дитячий майданчик, зона для ігор.

Пляж озера Тельбін

Озеро Тельбін на лівому березі вважається одним з найчистіших водойм в Києві. За ним дивляться, регулярно чистять, а територію навколо облагороджують: на пляжі є білий пісочок, навколо озера встановлені бігові і велодоріжки, а по периметру - безліч кафе і магазинчиків.

Пляж біля "Південного берега Києва"

Ще одне гарне місце на Трухановому острові. Тут є зручні безкоштовні шезлонги, крісла-мішки і великий навіс, а також гарний вид на річку і правий берег.

Пляж "Березняки"

Це вузька і довга смуга пляжу вздовж Дніпровської набережної. Відвідувачі можуть поплавати і позасмагати, а також покататися на сапах, байдарках, катамаранах або орендувати альтанку з мангалом. Людей багато.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що де в Києві можна відпочити з дітьми ці влітку.