RU  UA

Субота, 18 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Місто

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 травня

17 травня

Всі новини

Київ паралізували 9-бальні затори: де можна проїхати

Станом на ранок п'ятниці, 10 вересня, в Києві спостерігаються 9-бальні пробки. Важко проїхати як на лівому, так і на правому березі.

Про це свідчать дані Infoportal.kiev.

Лівий берег

Пробки утворилися на Північному мосту, проспекті Романа Шухевича, вул. Оноре де Бальзака, проспекті Визволителів і бульварі Перова. Важко проїхати біля станцій метро "Дарниця", "Чернігівська" і "Лівобережна". "Стоять" авто по проспекту Миколи Бажана, між станціями метро "Осокорки", "Славутич". "Тягучки" спостерігаються на Дніпровській набережній і Харківському шосе. Важко проїхати по мостах Патона і Дарницькому.

Правий берег

Пробки утворилися по Кільцевій дорозі. Водії стоять у заторі на вулиця Вадима Гетьмана, вул. Щусєва, на проспектах Валерія Лобановського і Леся Курбаса. Великі пробки утворилися на Софіївській Борщагівці. Ускладнено рух транспорту біля станцій метро "Житомирська", "Академмістечко", "Берестейська" і "Святошин". Утворилися затори на проспекті Степана Бандери, вул. Героїв Сталінграду, вул. Богатирська, вул. Семена Скляренка, вул. Вишгородська.

Центр

Авто стоять в пробках на проспекті Перемоги. Важко рухатися вулицею Жилянська. Ускладнено рух автомобілів на бульварі Дружби народів і у Бессарабської площі.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що в центрі Києва жінка за кермом авто намагалася об'їхати пробку по тротуару .