RU  UA

Субота, 18 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Місто

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 травня

17 травня

Всі новини

Кияни мерзнуть у своїх квартирах перед Новим роком: що відбувається

За тиждень до Нового року кияни активно скаржаться на відсутність опалення та холодні труби.

Про це повідомляє "Новини. Live".

За інформацією ЗМІ, на сайті міської "гарячої лінії" зафіксовано сплеск скарг на відсутність опалення. Протягом тижня, за скаргами, несправності спостерігаються також з гарячою та холодною водою.

"Як же це розуміти: вночі хоч усе тепле, а вдень - холодне. До речі, з початку опалювального сезону радіатори були трохи теплі, а вода - то холодна, то літня. Ми ж систематично і вчасно платимо за комуналку і немалі кошти, а грітися змушені бігати в маркет "Сільпо", шастаємо по маркету туди-сюди, щоб не мерзнути вдома", - пишуть мешканці одного з будинків на вул. Дегтярівська.

У більшості скарг повідомляється, що проблеми почалися 23-25 грудня, і торкнулося це всіх районів. У КП "Київтеплоенерго" журналістам повідомили, що опалювальний сезон відбувається без ускладнень. У відомстві стверджують, що в такому разі потрібно звертатися вже до ЖЕКів та обслуговуючих компаній.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що в Мережі поширили інформацію про масові відключення світла у киян під Новий рік. У ДТЕК «Київські електромережі» цю інформацію спростували.