RU  UA

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Місто

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

Всі новини

​Суд віддав готель партнеру Коломойського: ПриватБанк продовжить боротись за нерухомість у Києві

Верховний суд України (ВСУ) ухвалив рішення, яким дозволив забрати майно державного ПриватБанку, а саме київський готель "Мир", на користь скандальних колишніх власників.

Про це повідомляє пресслужба банку.

У банку вважають, що Касаційний господарський суд у складі ВСУ завершив рейдерську схему колишніх власників з позбавлення ПриватБанку права власності на багатомільйонний об'єкт нерухомості в Києві.

У ПриватБанку таке рішення назвали зухвалим і несправедливим, прийнятим судом у складі головуючої судді Булгакової І.В., та суддів Львова Б.Ю. і Селіваненка В.П.

"Дуже прикро, що навіть під час війни зараз в країні приймаються такі рішення і майно виводиться з власності державних компаній. Але це тільки додає люті. Ми будемо продовжувати боротись з колишніми власниками, ми їх дотиснемо — якщо не в Україні, то в Америці й Англії. Так що перемога буде за нами", — заявив член наглядової ради ПриватБанку Роман Сульжик.

За даними ЗМІ, ВСУ ухвалив рішення на користь компаній, пов’язаних з колишнім співвласником банку Геннадієм Боголюбовим, партнером Ігоря Коломойського.

Нагадаємо, у жовтні 2018-го через мільярдні збитки ПриватБанк оголосив конкурс із відбору компаній, які б залучили інвесторів для продажу частини гірськолижного курорту "Буковель", готелю Radisson Blu Resort Буковель в Івано-Франківській області, стадіону "Дніпро-Арена" та ТЦ "Приозерний" у Дніпрі, а також готелю "Мир" у Києві.