RU  UA

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Місто

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

26 квітня

Всі новини

У час повномасштабної війни люди Януковича проводять дерибан у серці столиці - ЦПК

Доньки міністра Злочевського, який працював в уряді при Януковичі, стали власниками дороговартісної комерційної нерухомості у центрі Києва, йдеться про будівлю, в якій знаходився банк "Аркада".

Про це інформує Центр протидії корупції.

Особливого цинізму ситуації надає не лише непрозорий продаж будівлі, але й його проведення: фонд гарантування вкладів фізичних осіб продав офіс "Аркади" Каріні та Анні Злочевським вранці 10 жовтня 2022 - тоді відбулися наймасовіші ракетні обстріли, здійснені рф від початку повномасштабного вторгнення.

Якби будівля була продана за ціною, наближеною до реальної ринкової ціни нерухомості, що мала дорівнювати 971 млн грн, споруду продали усього за 351 млн. І це при тому, що на даний час квадратний метр житла у недобудованих житлових комплексах "Аркади" не в центрі Києва вартує близько $2000, а комерційна нерухомість у центральній частині столиці не обходиться дешевше $3500 за метр квадратний.

Так ФГВФО зробив подарунок людям Януковича-родині Злочевських: обдурили вкладників і інвесторів "Аркади", а потім позбавили державу надходжень до бюджету десятків мільйонів гривень, які могли поповнити бюджет, якщо б будівлю продали за ринкової вартістю.

Родина Злочевських при цьому розміщує у ЗМІ інформацію про нібито виділення на ЗСУ і гуманітарні потреби понад 100 млн грн, намагаючись таким чином відбилити свою репутацію.