RU  UA

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Місто

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

26 квітня

25 квітня

24 квітня

23 квітня

Всі новини

ГЕРОЙCAR для захисників України: в Києві представлять єдину національну платформу по забезпеченню ЗСУ колісним транспортом

ЗСУ потребують постійного оновлення колісного транспорту на війні, і щоб спростити процедуру доставки машин на фронт та зробити її прозорою та ефективною, ГЕРОЙCAR створив Єдину національну платформу, яка буде представлена 9 березня в 11 ранку в КМДА.

Платформа дозволяє провести повний цикл постачання потрібного автомобіля - від верифікації потреби з воєнною частиною, розміщення заявки та збору коштів, до проведення експлуатаційного обслуговування разом із партнерами проекту.

Наразі завдяки проєкту ГЕРОЙCAR було придбано 19 вантажних пікапів, які оснащені озброєнням, здатним ефективно збивати дрони-камікадзе та ракети, що низько летять. Ці пікапи вже захищають небо над Києвом.

На прес-конференцію запрошені: Віталій Кличко, київський міський голова; Олександр Пугач, керівник проекту ГЕРОЙCAR; Ахтем Сеітаблаєв, амбасадор проєкту ГЕРОЙCAR – продюсер, режисер, актор, військовослужбовець ЗСУ; Олег Петренко - координатор благодійного фонду Support AZOV, ветеран добровольчого батальйону АЗОВ; Софія Черепанова, представниця огранізації "Жінки зі сталі"; а також представники Збройних сил України.

Під час прес-конференції спікери будуть обговорювати наступні питання:

- Яка реальна необхідність ЗСУ в колісному транспорті;

- Які перешкоди при ввозі автомобілів в Україну та їх доставки на фронт

- Основні проблеми при обслуговуванні пошкоджених автомобілів – хто має за це відповідати

- Як створення платформи зможе полегшити та прискорити процедуру потрапляння колісного транспорту безпосередньо на фронт.