RU  UA

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Місто

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

5 травня

4 травня

Всі новини

Об'єднуємося задля перемоги: у столичному ТРЦ пройшов великий спортивний вікенд для всієї сім'ї

На вихідних 3 та 4 лютого, в київському торгівельно-розважальному центрі Retroville пройшов яскравий спортивний вікенд для дітей та дорослих.

Про це розповіли у прес-службі ТРЦ, повідомляє Telegram-канал "Апостроф Київ".

Відвідувачі мали можливість безкоштовно спробувати свої сили у понад 5 видах спорту, серед яких бадмінтон, міні-баскетбол, настільний теніс, екзотичні сквош і корнхол, а також були представлені запальні танці.

"Дійсно крутий івент… Це не просто прийти провести час. Тут є благородна мета – спорт, що для дітей дуже важливо з самого початкового віку", - поділився враженнями відвідувач Антон.

Також на захід були запрошені представники Всесвітньої асоціації східних змішаних бойових мистецтв та команда черлідингу, які показали свою майстерність і провели міні-уроки.

"Ми спочатку розминалися, потім вчили невеличку хореографію… Показували її на сцені і отримували призи", - розповіла маленька відвідувачка заходу Поліна.

Організатори назвали метою спортивного вікенду залучити якомога більше молоді і дітей до активного способу життя.

"В нас є інструктори, професійні спортсмени, які залучаються до заходу, показують майстер-класи, проводять відкриті тренування… Ми всі розуміємо, що зараз складний час і об'єднуємося задля нашої перемоги", - підсумував представник Всеукраїнського центру фізичного здоров'я населення Олександр Божок.