RU  UA

Неділя, 16 червня
  • НБУ:USD 40.40
  • НБУ:EUR 43.30
НБУ:USD  40.40
Події

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

16 червня

15 червня

Всі новини

Людей везуть в лікарні кожні 10 хвилин: з'явилися моторошні дані про ситуацію з COVID-19 в Києві

У Києві, який може потрапити до червоної епідемічної зони, дуже важка ситуація з розміщенням в лікарнях людей з коронавірусом. Людей з діагнозом привозять кожні 10 хвилин.

Про це розповів на своїй сторінці в Facebook бізнесмен, екс-депутат Київради Олексій Давиденко.

"За останні місяці ці питання мені якось вже призабулись. Начебто коронавірус почав відступати і ми всі жили вже в порядку вакцинації. Але ні. Тільки за одну цю ніч і тільки в одну цю лікарню на госпіталізацію в санпропускник приїхало понад 60 швидких - надійшло більше 60 нових пацієнтів. Просто усвідомте. Кожні 10 хвилин протягом всієї ночі надходили пацієнти з коронавірусом, які потребують термінової госпіталізації. І так відбувається вже не першу добу поспіль. За словами лікарів. Особливість цієї хвилі - госпіталізації сильно омолодилися. Більшість надійшли значно молодше п'ятдесяти", - написав Олексій.

"Місць в палатах знову немає. ШВЛ і кисень знову закінчуються. Аналогічна ситуація практично по всіх приватних і комунальних ковідних відділеннях столиці. Вільних місць немає", - додав він.

Читайте також матеріал "Апострофа": Система не готова до нової хвилі коронавірусу, нас чекає справжній колапс - волонтер Леся Литвинова.