RU  UA

Субота, 18 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 42.40
НБУ:USD  39.30
Події

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 травня

17 травня

Всі новини

Викрали хлопця та вимагали мільйон доларів: в Києві затримали банду небезпечних злочинців, фото і відео

У п'ятницю, 26 березня, поліцейські в Києві затримали викрадачів юнака, якого вони силою утримували в орендованій квартирі, вимагаючи від батьків за його повернення живим 1 мільйон доларів.

Про це повідомив на своїй Facebook-сторінці глава Нацполіціі Ігор Клименко, опублікувавши відповідні фото і відео.

Викрадення юнака трапилося в Одесі в ніч на 24 березня. На взятому напрокат авто його відвезли до Києва, де тримали зв'язаним в орендованій квартирі. Після цього викрадачі вийшли на зв'язок з батьком хлопця.

"Свої умови викрадачі повідомили по телефону: 1 млн доларів США або сина більше не побачить", - написав Ігор Клименко, розповідаючи про подробиці затримання злочинців.

Перших було затримано двох спільників викрадачів в Одесі - під час передачі частини грошей в розмірі 100 000 доларів США. Через кілька хвилин в орендовану квартиру в центрі столиці увірвалися спецназівці, оперативники і слідчі.


"Чотирьох фігурантів затримали на місці. Юнака знайшли в окремій кімнаті зі зв'язаними руками. На щастя, йому не нашкодили", - повідомив глава Нацполіціі, уточнивши, що замовник злочину теж знаходиться в руках правоохоронців.

Всі затримані - вихідці однієї з країн Закавказзя, поліція перевіряє законність їх перебування на території України. Їм пред'явлено підозру у викраденні людини та вимаганні.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в Харкові поліцейські викрили колишнього інспектора патрульної служби міліції, який вимагав гроші на залізничному вокзалі.