RU  UA

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Події

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

Викрали авто, щоб поїхати в нічний клуб: в Києві затримали п'яних викрадачів, відео

У ніч на 26 квітня в Києві двоє чоловіків викрали авто, щоб дістатися до клубу, але потрапили в ДТП, після якої їх затримали правоохоронці.

Про це повідомляє прес-служба патрульної поліції Києва в Facebook.

Машина марки ВАЗ їхала по Кільцевій дорозі, не включивши фари. Її помітили поліцейські і подали сигнал про зупинку. Але водій проігнорував вимогу і тільки прискорився.

Однак водій авто незабаром, на бульварі Кольцова, потрапив в аварію, не впоравшись з керуванням. Машина влетіла в огорожу.

Після ДТП водій і пасажир почали тікати з місця. Але патрульним вдалося їх затримати, застосувавши фізичну силу і надівши на них наручники.

Під час затримання правоохоронці помітили у обох порушників ознаки алкогольного сп'яніння. Водій пройшов тест на драгері - прилад показав 1,26 проміле.

"Викрали авто, щоб поїхати в нічний клуб", - пояснили затримані свій вчинок і розповіли, що всю ніч до цього пили.

Поліцейські виписали на водія три адміністративних протоколи за ст. 124 (Порушення ПДД що спричинило ДТП) по ст. 130 (керування у стані сп'яніння) та за ст. 122-2 (Невиконання вимог про зупинку).

Як повідомляв "Апостроф", в Києві на стоянці гіпермаркету на вул. Григоренка в Дарницькому районі чоловік викрав вантажівку ЗІЛ, щоб "покататися" містом.