RU  UA

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Події

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

У Києві невідомий намагався викрасти дитину: хлопчика дивом вдалося врятувати

В п`ятницю, 30 травня, на Вигуровщині в Києві жінка випадково запобігла викраденню дитини.

Про це вона розповіла в соцмережах.

Близько 17:00 між зупинками "Райдужний" і ст. Ватутіна на проспекті Шухевича, Юлія помітила, що чолові жорстко тягне маленького хлопчика до машини.

"Підібралась ближче і чую: "Дядя, відпустіть мене, я вас не знаю". А той каже: "Заткнись и пошли со мной".

За словами Юлії, людей в радіусі кількасот метрів не було і часу на витягання телефона, дзвінки в поліцію і таке інше також, бо до машини залишалось кілька метрів.

"Але, головне, я чітко зрозуміла, що це викрадення чужої дитини. Тоді я пішла ва-банк. Підбігаю до них, шарпаю малого за рукав так, що навіть той мужик у шоці, і вдаю знервовану маму".

Сварю на малого: "Ну скільки можна тікати!? От що мені з тобою робити?! Вдома з тобою поговоримо!".

Чоловік подивився на неї і помчав до машини. Жінка не встигла сфотографувати його. Але, за її словами, викрадач їхав на оливковому Ланосі.

"Малий пояснює, що він був на додатковому у своєї вчительки, заняття з якоїсь причини скасувалось в останній момент, а в нього розрядився телефон і він не попередив маму, щоб прийшла його забрати, і вирішив сам піти додому. В мене був павербанк, ми увімкнули його телефон і він набрав маму. Нажахана жінка примчала за хвилин 10 і мало руки мені не почала цілувати".

Раніше "Апостроф" повідомляв, що до заступника керівника Національної поліції звернулися за поясненнями після гучної справи із "загубленим" в метро Києва хлопчиком, на матір якого склали адмінпротокол.