RU  UA

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Події

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

Під Києвом застрелили підлітка через фото для соцмереж: подробиці

У місті Бучі (Київська область) 15-річна дівчина під час фотосесії з пневматичною рушницею випадково натиснула на спусковий гачок і вбила свого 16-річного товариша.

Про це повідомили в прес-службі поліції в Київській області.

Як сказано в повідомленні, цей нещасний випадок стався в приватному будинку, де компанія з 4 школярів святкувала проходження ЗНО. Син господаря будинку вирішив продемонструвати пневматичну рушницю, яку йому збиралися подарувати.

Підлітки заради розваги і публікацій в соцмережі влаштували фотосесію зі зброєю. Запрошена в гості дівчина випадково натиснула на гачок і пролунав постріл. Куля потрапила в груди 16-річному хлопчикові, який від поранення помер на місці.

Поліція проводить розслідування в рамках кримінального провадження за ст. 119 (Вбивство через необережність) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає обмеження волі на строк від трьох до п'яти років або позбавлення волі на той самий строк.

Як повідомляв "Апостроф", в Дніпропетровській області розшукують убивць восьмирічного хлопчика, тіло якого тиждень перебувало в занедбаному каналізаційному колекторі.