RU  UA

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Події

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

1 травня

Всі новини

Під Києвом школярка застрелила студента: фото і нові деталі трагедії

Минулого тижня в Бучі, під Києвом, школярка випадково застрелила хлопця під час селфі з пневматичною зброєю. Підліток помер на місці від поранення в груди.

Про це повідомляє "Вести".

15-річна школярка застрелила 16-річного студента з пневматичної гвинтівки, яку батько купив для сина, але не встиг йому подарувати.

Як повідомляють ЗМІ, троє школярів після здачі ЗНО пішли в гості до одного зі своїх друзів - Володимира, студента Київського національного авіаційного університету.

Як заявили правоохоронці, Надія побачила пневматичну гвинтівку і захотіла сфотографуватися з нею. Син господаря будинку дав її дівчині, додавши, що зброя не заряджена. Надія взяла пневмат і на очах в однокласників, не цілячись, спустила курок. Вона потрапила в грудну клітку Володимира. Підліток впав і втратив свідомість.

"Я ось тут стояла. Ось так тримала гвинтівку ... Коли приїхала швидка, вони піднялися на другий поверх. Ми втрьох стояли на вулиці. Через три хвилини вони спустилися і сказали:" Все! "- каже дівчина.

Надію звинувачують у вбивстві з необережності. Їй загрожує термін від трьох до п'яти років.

За інформацією журналістів, батько загиблого хлопця офіційно не працевлаштований. Мама працює інспектором в Госпродпотребслужбе. Друзі сім'ї розповіли, що Володимир був хорошим хлопцем.

Надія, як з'ясували ЗМІ, вчиться в бучанській ЗОШ №4, її мати - на пенсії, а батько працює психіатром в Київському психоневрологічному диспансері. Вона пізня дитина.

Фахівці не розуміють, яким чином хлопця поранили смертельно з пневматичної гвинтівки. На їхню думку, це дуже рідкісний випадок.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що в лікарні померла друга жертва кривавої стрілянини на Житомирщині. Приватний будинок обстріляли в ніч на 8 червня через борги, через що дівчинка залишилася круглою сиротою.