RU  UA

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Події

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

У Києві підлітки знущалися над дитиною, розбиваючи яйця об голову: фото, відео і всі деталі скандалу

У Києві підлітки жорстко знущалися над 12-летеней дівчинкою. Вони розбивали їй яйця на голові і виклали це в Мережу. У дитини черепно-мозкова травма.

Про це повідомляє OBOZREVATEL.

Підлітки заманили Катю в центр Києва на Поштову площу, оголосивши її зрадницею і вирішивши "злити". Дівчинка познайомилася з компанією старших хлопців, з якими часто проводила час на Подолі.

"Їм по 14 років. Я була проти таких її прогулянок, ми зі старшим сином постійно пояснювали їй, що це не її компанія, їй там нічого робити. Але вона не слухалася. Так тривало приблизно півроку", - говорить мама.

Одного разу Катя розповіла мамі, що її подруга займається незаконною діяльністю. Мама, бажаючи допомогти, повідомила батькам дівчинки про це. Старші підлітки оголосили, що Катя зрадниця і її слід "злити". Катю заманили на Поштову площу, де натовп підлітків влаштувала їй розбирання. У Мережі вони опублікували відео, де дитині б'ють яйця об голову.

"Я відразу поговорила з адвокатом, він сказав, що це буллінг і потрібно звертатися в поліцію. Мені треба захистити свою дочку", - говорить мама.

Дівчинці з різних акаунтів пишуть в "личку" загрози досі. Сім'я подала заяву в поліцію.

"У прес-службі поліції Подільського району Києва нам повідомили, що вже відкрили досудове провадження по ч. 1. ст. 125 КК України - умисне нанесення легких тілесних ушкоджень. Винному загрожує штраф в 850 грн або обмеження волі на строк до двох років" , - повідомляють журналісти.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що під Києвом школярка випадково застрелила хлопця по час Селфі з пневматичною зброєю. Підліток помер на місці від поранення в груди.