RU  UA

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Події

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

У центрі Києва на Банковій ФОПи б'ються з копами: фото і відео (оновлено)

У вівторок, 29 червня, в Києві почалися зіткнення правоохоронців і ФОПів. На даний момент підприємці рухаються до Верховної Ради. Є постраждалі. Поліцейські отримали по рації вказівку не давати протестувальникам прив'язувати вінки до паркану, за словами журналіста.

Про це повідомляє кореспондент "Апострофа".

Протестуючі проходили КМДА і рухалися до Банкової по Бессарабському кварталу і вул. Круглоуніверситетська. На Банковій так само відбулися сутички з правоохоронцями з боку вул. Лютеранська. Рух транспорту ускладнено.

Як повідомили "Апострофу" поліцейські, серед правоохоронців точно є постраждалі.

gallery / 3823

Нагадаємо, підприємці планували пройти маршем із труною і ритуальними вінками до Офісу президента, символізуючи тим самим похорон малого бізнесу. Поліція заблокувала їм шлях. Почалися сутички.

Поліцейські вилучали реквізит у вигляді кришки труни і вінків. Протестуючі хотіли його повернути. Як повідомляють ЗМІ, їм вдалося відвоювати кришку труни. Кількох учасників протесту затримали. Нові сутички почалися, коли підприємці спробували звільнити своїх колег.

Відео публікує "Страна.ua".

Раніше "Апостроф" повідомляв, що під будівлею Верховної Ради в Києві пройшов протест учасників ліквідації аварії на ЧАЕС , які виступають проти нового законопроекту.