RU  UA

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Події

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

3 травня

Всі новини

Українці застрягли в Борисполі і аеропортах Туреччини: з'явилися фото і версія збою рейсів

В аеропорту "Бориспіль" затримали рейси в Анталію. За інформацією ЗМІ, така сама ситуація й з вильотом до Анталії з Одеси, Львова, Запоріжжя та Харкова.

Про це повідомляє "Сегодня".

Пасажири, які повинні були полетіти в Туреччину, сидять в аеропорту "Бориспіль". Затримують з раннього ранку п'ять рейсів - всі в Анталію. Пасажири чотирьох рейсів вже пройшли реєстрацію, але не полетіли.

Судячи з табло аеропорту "Бориспіль" , деякі рейси відкладено майже на 14 годин. Затримки видно не тільки у МАУ, а й у SkyUP і Azur Air. Попередня причина - відсутність дозволу з боку Туреччини.

Фото: Сьогодні

Напередодні туристи в аеропорту Анталії скаржилися, що не можуть вилетіти, так як там не було електрики як мінімум з 11 ранку 30 червня. Пасажири не могли пройти паспортний контроль без електрики.

Нагадаємо, пасажири "Борисполя" скаржаться, що їх утримують в неприйнятних умовах, а також нічого не повідомляють про причини і терміни вирішення проблеми. Багато хто звинувачує аеропорт і авіакомпанії.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що м Ірового авіакомпанії надають перевагу аеропорту "Київ" (Жуляни) Бориспіль, так як він більш розвинений технологічно і має менші збори.