RU  UA

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Події

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

Всі новини

У справі про смерть активіста Шишова відкрилися несподівані подробиці

Друг загиблого Віталія Шишова розповів, що у активіста був зламаний ніс. На думку Юрія Щучка, до смерті його товариша можуть бути причетні спецслужби Білорусі.

Про це вінзаявив в коментарі телеканалу "Україна 24", посилаючись на слова правоохоронців після попереднього огляду тіла.

Юрій повідомив, що Віталій знав про можливе стеження. Крім того, у приватній бесіді правоохонці розповіли, що у його друг зламаний ніс.

"Він знав, що за ним полюють. І судячи з того, за яких обставин знайшли тіло, а співробітники поліції повідомили нам в приватній бесіді, що у нього – зламаний ніс, я підозрюю, що це спецслужби КДБ. І не я один. Або спецслужби спеціальних операцій, які працюють на режим Олександра Лукашенка", - сказав Юрій.

У телефонних розмовах Віталій розповідав Юрію про "погані передчуття". Зокрема, минулого тижня він просив: "якщо що - подбай про Євгенію".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: До річниці Білоруської революції: навіщо режим Лукашенка вбив Шишова

Крім того, як повідомив білоруський Telegram-канал NEXTA, Віталій Шишов в липні створив Telegram-канал для збору інформації про "чекистів", які працюють за межами Білорусі.

"Режим стає все більш терористичним. Навіть перебуваючи за кордоном, потрібно тримати вухо гостро. Підозрілі люди, схожі на чекістів Луки, вже Відзначилися на акціях діаспори Києва", - йдеться в першому пості каналу.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що поліція серед інших розглядає і версію вбивства з інсценуванням самогубства, соратники активіста також не вірять в те, що він наклав на себе руки.