RU  UA

Субота, 28 вересня
  • НБУ:USD 40.85
  • НБУ:EUR 45.35
НБУ:USD  40.85
Події

Новини

27 вересня

Всі новини

У Києві чоловік посварився з сином і зарізав його: фото і відео

Столичні поліцейські затримали чоловіка середнього віку за підозрою у вбивстві власного сина.

Про це повідомляє прес-служба ГУНП України в Києві.

Інцидент стався в Дніпровському районі столиці: на пульт чергового надійшов дзвінок від "швидкої допомоги". Лікарі повідомили, що в квартирі на бульварі Шамо було виявлено тіло людини з ножовими пораненнями. За вказаною адресою приїхали поліцейські і оперативно-слідча група.

Загиблим виявився 30-річний чоловік - правоохоронці встановили, що смерть настала в результаті конфлікту з батьком. 50-річний батько під час сварки схопив кухонний ніж і кілька разів ударив ним в груди власного сина. Юнак встиг вийти в коридор, де його побачила сусідка - вона викликала бригаду "швидкої".

Незважаючи на всі зусилля лікарів, врятувати потерпілого не вдалося. Тіло загиблого разом з знаряддям вбивства відправили на експертизу, а самого душогуба затримали.

Йому пред'явлено обвинувачення за ст.121 КК України (Умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило за собою смерть потерпілого). За словами правоохоронців, якщо провина заарештованого буде доведена в суді, йому загрожує позбавлення волі на термін до 10 років.

Раніше ми повідомляли, що поліцейські по гарячих слідах затримали підозрюваного у вбивстві 67-річної мешканки села Надеждівка Болградського району в Одеській області.

Ми також повідомляли, що в Чернігові були затримані двоє підозрюваних у вбивстві співробітника поліції.