RU  UA  EN

Неділя, 12 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

12 травня

11 травня

Всі новини

20 ударів в голову і пограбування: нові подробиці вбивства копа в Чернігові

Поліція затримала підозрюваних у побитті двох співробітників поліції, після чого один з них - Артур Єрохін, помер. Встановлено, що йому було нанесено більше 20 ударів в голову.

Про це повідомляє поліція області.

Нагадаємо, трагедія сталася в мікрорайоні Масани в ніч на 2 жовтня. Через конфлікт, який виник між групою молодих людей і двома поліцейськими, перші жорстоко побили правоохоронців. Один з них помер, а другий перебуває в лікарні у важкому стані. Співробітники поліції перебували у відпустці і були в цивільному одязі.

За даними поліції, другого поліцейського зловмисники побили до втрати свідомості і після цього пограбували.

Всього за підозрою в причетності до інциденту було затримано шестеро хлопців. Чотирьом з них, які безпосередньо били поліцейських, 3 жовтня повідомили про підозру у вчиненні умисного вбивства. Підозрювані - жителі Чернігова, наймолодшому з них 16 років, ще двом по 17 років, найстаршому - 18.

Крім того, поліція повідомила про підозру у вчиненні грабежу 32-річному чернігівцю, який забрав сумку одного з потерпілих. Розслідування триває.

Як повідомляв "Апостроф", вбивцям поліцейського в Чернігові, у якого залишилося двоє маленьких дітей, може загрожувати вища міра покарання.