RU  UA

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Події

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

2 травня

Всі новини

П'яний водій автокрана влаштував "голлівудські" гонки по вулицях Києва: фото і відео

В Оболонському районі Києва п'яний водій автокрану влаштував ДТП, а потім їздив на швидкості по місту, намагаючись скритися від свідків аварії.

Про це повідомляє заступник начальника Департаменту патрульної поліції Олексій Білошицький в соцмережах.

За його словами, нетверезий водій сів за кермо автокрану та скоїв ДТП, у якому травми отримали троє людей. Він втік і влаштував перегони містом.

"Сказати, що порушник наражав на небезпеку інших учасників дорожнього руху — це нічого не сказати. Від тих віражів, які він влаштував на дорозі, просто дивом більше ніхто не постраждав", - пише правоохоронець.

Видео можно посмотреть по ссылке.

Порушника зтримали кияни власноруч. Результат перевірки приладом Драгер — 1,65 проміле, що майже у 8 разів більше встановленої норми. На місці ДТП працювали слідчі.

"Адміністративна відповідальність за ч. 4 ст. 126 КУпАП передбачає накладення штрафу у розмірі 20400 гривень, а от за повторне керування в стані сп’яніння на водія чекатиме накладення штрафу у розмірі 34 000 гривень з позбавленням права керування транспортними засобами на строк 3 роки та з оплатним вилученням транспортного засобу чи без такого або адміністративний арешт на строк 10 діб з позбавленням права керування транспортними засобами на строк 3 роки та з оплатним вилученням транспортного засобу чи без такого", - додає він.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що у Шевченківському районі Києва сталася масштабна ДТП, у якій загинула жінка-пішоход.