RU  UA

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Події

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

3 травня

Всі новини

У Києві "замінували" суд, метро та школи: всі подробиці

У вівторок, 18 січня, надійшли повідомлення про численні "замінування" київських шкіл, станцій метро та ін. Правоохоронці та вибухотехніки проводять перевірки.

Про це повідомляє "Апостроф".

Кілька десятків об'єктів в Києві були нібито заміновані сьогодні з ранку. Наразі фахівці обшукують їх на предмет вибухонебезпечних приладів.

"Зранку надійшло повідомлення про замінування приміщення Київського апеляційного суду. Київський апеляційний суд змушений тимчасово припинити роботу для проведення правоохоронними органами необхідних дій. Наразі проводиться евакуація працівників та відвідувачів Київського апеляційного суду, - інформує пресслужба Київського апеляційного суду

Як повідомляє "Суспільне", в столиці сьогодні також перевіряють кілька станцій метрополітену. Зокрема, надходила інформація про замінування станцій метро "Житомирська", "Святошино", "Нивки" та "Берестейська".

"Наші колеги також зараз відпрацьовують ці об’єкти", - пояснили у Нацполіції.

У пресслужбі метрополітену не повідомляли щодо закриття станцій через обшуки.

Нагадаємо, до цього стало відомо, що Служба безпеки України отримала повідомлення про замінування 46 шкіл у Києві. Наразі тривають перевірки.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що загалом під час новорічних свят було 132 повідомлення про "мінування", деякі з них надходили із непідконтрольних територій Донецької та Луганської областей.