RU  UA

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Події

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

1 травня

Всі новини

Як у лихі 90-ті: під Києвом озброєні чоловіки "віджали" автомобіль у власника, фото

На Київщині двоє чоловіків підійшли до водія припаркованого автомобіля, погрожуючи зброєю виштовхали його з автівки, заволоділи транспортним засобом та втекли у невідомому напрямку

Про це повідомляє "Київ оперативний" у Telegram-каналі.

Інцидент трапився у четвер 10 лютого близько 20 години у селі Горенка Бучанського району Київської області.

Було встановлено, що до автомобіля марки "BMW" підійшли двоє чоловіків. Один із них дістав пістолет та зробив декілька пострілів у повітря, після чого зник на автомобілі марки "Skoda Fabia", а інший чоловік у той час виштовхав потерпілого з власного авто, відібрав ключі, сів в автівку та поїхав у невідомому напрямку.

Крадіями виявилися 48-річний та 28-річний батько та син, які проживають у Києві. Під час проведення обшуку було вилучено патрони та речові докази, які в рамках досудового розслідування направляться на експертизу. Повідомляється, що жодних дозволів на зброю стрілець не мав.

У батька це не перші проблеми із законом – менше місяця тому він разом зі своїм 41-річним спільником у столиці напали на місцевого жителя та викрали автомобіль. Їх затримали у порядку ст. 208 КПК, однак суд обрав запобіжний захід у вигляді домашнього арешту. У лютому ж чоловік наважився на вчинення нового злочину, але вже разом із сином.

За даним фактом поліцейські відкрили кримінальне провадження за ч.3 ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від семи до дванадцяти років з конфіскацією майна або без такої.

Раніше ми писали, що у Києві за рік викрали 700 авто, поліція назвала "найпопулярніші" у злодіїв марки.