RU  UA

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Події

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

Небезпечний товар: під Києвом поліція ловить наркоторговців, фото

Патрульні на Київщині за 14 та 15 жовтня виявили наркотичну речовину у трьох чоловіків на Софіївській Борщагівці, на автодорозі Київ — Чоп та у Борисполі. У всіх трьох випадках є ознаки кримінального правопорушення, правоохоронці викликали на місця подій слідчо-оперативну групу.

Про це повідомляє пресслужба Патрульної поліції Київської області у Facebook.

Читайте також: Обдурили десятки людей по всій Україні: під Києвом затримали банду шахраїв

Так, 14 жовтня вдень на вулиці Шевченка у Софіївській Борщагівці патрульні зупинили підозрілого 25-річного чоловіка. За його словами, молодий чоловік знайшов згорток із порошкоподібною речовиною на зупинці громадського транспорту та залишив його собі.

Другий випадок трапився того ж дня, близько 17:00. На вулиці Польовій у Борисполі патрульні виявили пішохода, який побачивши поліцейський автомобіль швидко змінив напрям руху. Вони його зупинили та знайшли під час поверхневої перевірки у сумці пляшку з речовиною рослинного походження. Як зізнався сам чоловік, це канабіс.

Третій випадок трапився 15 жовтня, близько 11:00. На 51 км автодороги Київ — Чоп поліція зупинила ВАЗ 2108. Водієм виявився 32-річний чоловік, який поводився підозріло. У результаті поверхневого огляду, у нього знайшли згорток із речовиною рослинного походження, який водій дістав зі своєї кишені.

Раніше ми писали, у липні житель Броварів у заборонений тоді для продажу алкоголю час випив пляшку спиртного прямо у магазині, після чого схопив рушницю та розбив двері. Коли правоохоронці намагалися втихомирити бешкетника, той відкрив стрілянину.