RU  UA

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Події

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

27 квітня

Всі новини

У київському автобусі молодь розпочала бійку після зауваження: відео та всі подробиці

У Києві, де нещодавно спалахнула масштабна пожежа, сталася бійка в салоні автобуса: компанія молодих людей голосно слухала в салоні веселу музику, що викликало обурення одного з пасажирів. Чоловік сказав їм, що не варто публічно слухати веселу музику під час війни, але хлопці відреагували агресивно.

Відео публікують місцеві Telegram-канали.

Літній чоловік попросив молодих людей вимкнути музику або зменшити звук, але вони у відповідь почали ображати його, почалася бійка. Як видно на кадрах, в автобусі виникла сутичка, під час якої чоловіку, що зробив зауваження, розбили обличчя. Він намагався виштовхнути хлопця з автобуса, а той бив його ногами.

Увага! У відео є нецензурна лексика


Читайте також: У Києві на очах у маленького сина до смерті побили помічника тероборони: всі деталі трагедії

У поліції Києва вже розшукують агресивну компанію, пише "ТСН".

"На лінію 102 поки не надходило повідомлень про цей інцидент. Але ми вже шукаємо учасників цієї сутички. Швидше за все, подія сталася на лівому березі столиці. Тому відпрацьовують поліцейські районних управлінь лівого берега", - уточнили у столичній поліції.

Як повідомляв "Апостроф", у місті Обухів Київської області до одного з магазинів увірвався грабіжник і з палицею накинувся на продавщицю. Однак вона не тільки не злякалася його, але в результаті стусанами вигнала з магазину.