RU  UA

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.15
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.15
Події

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

7 травня

Всі новини

А можна його мобілізувати? Син мера Березані вдарив військового - реакція мережі та поліції

У четвер, 23 березня у мережі з'явилося відео, де син мера міста Березань, що на Київщині, Володимира Тимченка, кулаком вдарив в обличчя чоловіка у військовій формі – користувачі мережі обурені такою поведінкою.

Відео опублікували на одній із Facebook-сторінок.

Зазначається, що інцидент відбувся на сесії міської ради. Попри те, що причина конфлікту невідома, за попередніми даними Сергій Тимченко обізвав військовослужбовця після чого накинувся на нього з кулаками.

На відео чути, як син мера Березаня називає військовослужбовця опудалом після чого б'є його. Жінка, присутня у залі пригрозила, що викличе поліцію, якщо конфлікт не припиниться, після чого чоловіків швидко розняли.

Читайте також: На Житомирщині офіцер ЗСУ побив строковика: відео та реакція командування

На момент публікації новини сам Тимченко та його батько не прокоментували те, що сталося. Березанська міськрада також ніяк не відреагувала.

Втім, інцидент прокоментували користувачі мережі та Броварське районне управління поліції.

Так, люди обурені такою поведінкою представника влади та пропонують відправити його на передову. Один із військовослужбовців у коментарях під відео навіть погодився взяти його у свою бригаду на перевиховання та додав, що в нього вже є один депутат-розкрадач Гостомеля – сидить в окопі.

Водночас за словами представників поліції розпочато розслідування обставин інциденту в місті Березань.

"Наразі 30-річного військовослужбовця направлено на проведення судово-медичної експертизи. Правоохоронці Броварського управління поліції Київщини встановлюють всі обставини події та проводять слідчі дії. Дізнавачі, за фактом умисного нанесення легких тілесних ушкоджень, розпочали досудове розслідування [ч.1 ст.125 ККУ].", - йдеться у повідомленні.

Користувачі мережі із таким рішенням не згодні та пропонують покарати агресора статтею 435, яка передбачає обмеження волі на строк від трьох до п'яти років або позбавлення волі на той самий строк.

Раніше ми писали, що у ГБР розпочали розслідування факту побиття у Житомирській області.

Вас може зацікавити:

Строкова служба залишиться в минулому? Резніков озвучив ідеї щодо реформи армії

Це був жарт: побитий на Житомирщині строковик зробив дивну заяву, відео

Загрожує серйозне покарання: офіцеру, який побив строковика під Житомиром, повідомили про підозру