RU  UA

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Події

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

Наркодилера Чернецького випустили з СІЗО? В прокуратурі прояснили ситуацію

Мережею поширилися чутки буцім-то наркодилера Юрія Чернецького, ексдружина якого днем раніше публікувала роботу ППО в Києві, випустили з-під варти. У Київській міській прокуратурі пояснили що це стосується іншого кримінального провадження, фігурантом якого є затриманий.

Про це повідомила речниця прокуратури Надія Максимець.

Так, в одному зі столичних Telegram-каналів опублікували ухвалу Печерського райсуду Києва, в якій йдеться про закриття провадження у зв'язку з завершенням досудового розслідування. Окрім цього, скасовано було також й запобіжний захід у вигляді тримання під вартою, який був застосований щодо Чернецького.

Читайте також: Поставляв кокаїн елітним клієнтам: у Києві засудили відомого наркоторговця, фото

У Київській міській прокуратурі підкреслили, що злочинець продовжує перебувати під вартою відповідно до вироку суду першої інстанції, де йому було призначено покарання у вигляді 5 років позбавлення волі.

"Що стосується ухвали від 16.05. 2023, то це рішення прийнято щодо іншого кримінального провадження, в якому цій особі також було повідомлено про підозру за аналогічними фактами. Прокуратура категорично не згодна з цим рішенням і буде його оскаржувати", – додали там.

Раніше ми писали, що 13 жовтня 2020 року співробітники СБУ в Києві уже затримували організатора Юрія Чернецького угруповання, який продавав кокаїн на території столиці та області. 15 жовтня за нього внесли заставу і він опинився на волі.

  • Вас може зацікавити:

У Києві покарали юного наркоторговця, прив'язавши хлопця до стовпа: опубліковано відео

У Києві розібралися з наркодилером, який продавав наркотики підліткам: опубліковано відео

Торгував "дурью" через сайт: в Києві взяли наркодилера з серйозною партією товару