RU  UA

Четвер, 9 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.35
Події

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

9 травня

Всі новини

Ексдружина наркодилера Чернецького "злила" окупантам відео роботи ППО в Києві: українці обурені

Поки українська ППО працювала над знищенням ворожих ракет та дронів уночі 16 травня, колишня дружина київського наркодилера Юрія Чернецького, співачка Інна Воронова знімала усе на відео та публікувала у соцмережі, додавши геолокацію - ролик миттєво підхопили російські пропагандисти.

Про це повідомляє "Апостроф" із посиланням на сторінку співачки.

Так, близько третьої години ночі, коли Київ прокинувся від сильних вибухів, блогерка детально зняла роботу українських захисників із вікна свого житлового комплексу, при цьому вказавши його назву. На відео було добре видно, звідки саме стріляє ППО.

Оскільки співачку знають і у РФ також, ролик швидко підхопили російські пабліки. При цьому користувачі мережі стверджують, що сама ця ситуація стала причиною оголошення другої тривоги вночі.

Читайте також: Росія била по Києву "Кинджалами": Залужний розповів про результати роботи ППО

Наступного дня жінка опублікувала відео із вибаченням, наголосивши, що вона була сама вдома з дітьми, дуже злякалася і не подумала, що робить. Блогерка наголосила, що відео було буквально пару хвилин на її сторінці й вже після перших коментарів Воронова зрозуміла, що зробила помилку та швидко його видалила. Але цього часу було достатньо для подальшого розповсюдження ролика.

У коментарях користувачі, особливо мешканці того ж самого житлового комплексу, висловлюють своє розчарування щодо дій блогерки. Багато підписників закликають Службу безпеки України звернути увагу на діяльність Воронової, яка, на їхню думку, надає допомогу ворогу.

Раніше ми публікували кадри з наслідками ракетної атаки по Києву.

  • Вас може зацікавити:

Усі "Кинджали" збито, це справжній "Залізний купол": екскомандувач ДШВ оцінив роботу української ППО

Українська ППО помножила на нуль російський "аналоговнєт": що відомо про ракету "Кинджал". Фото

Пенсії пів мільйона росіян: скільки Росія витратила на наймасштабнішу атаку по Києву