RU  UA

Середа, 22 травня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.65
НБУ:USD  39.50
Події

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

22 травня

Всі новини

В Києві уламки пошкодили будівлю, в області - пожежа: що відомо про наслідки атаки РФ

Внаслідок чергової нічної атаки іранськими дронами-камікадзе Києва у Солом’янському районі столиці пошкоджений фасад адмінбудівлі. На Київщині - загорівся приватний будинок в одній із громад області.

Про це повідомила прес-служба МВС України.

Читайте також: Окупанти намагалися відвоювати втрачене в районі Бахмута, за добу - понад 40 бойових зіткнень: зведення Генштабу

Так, повідомляється, що у Солом’янському районі столиці пошкоджений фасад адмінбудівлі з 9 по 11 поверх. Постраждалих немає.

На Київщині внаслідок атаки ворожих дронів спалахнула пожежа у приватному будинку. Загорання ліквідовано, власники не постраждали.

Як ми повідомляли, у Києві внаслідок падіння уламків БПЛА зафіксовано пошкодження нежитлових приміщень та дорожнього покриття, а на Одещині на об'єктах портової та промислової інфраструктури виникли пожежі, пошкоджено елеватор.

В Повітряних силах повідомили про те, що у ніч на 2 серпня 2023 року російські окупаційні війська атакували Україну іранськими ударними безпілотниками "Shahed-136/131". Силами та засобами Повітряних Сил, у взаємодії із протиповітряною обороною інших складових Сил оборони України, знищено 23 ударних БпЛА.

Раніше ми розповідали, які зараз пріоритети війська і чого чекати від ворога в контексті контрнаступу.

Вас також може зацікавити:

Росіяни вдарили ракетами по Кривому Рогу: є загиблі та десятки поранених, фото та відео

Удар був жахливий: момент влучення російської ракети у Кривому Розі потрапив на відео

Вже 10 осіб: кількість постраждалих у Дніпрі збільшилась