RU  UA

Четвер, 16 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.35
НБУ:USD  39.40
Події

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

16 травня

15 травня

Всі новини

У Києві прогримів потужний вибух на Русанівці: перші деталі

Після неспокійної ночі напередодні, у середу вдень, 6 вересня, в одному із районів Києва пролунав вибух - із квартири багатоповерхівки валить густий дим.

Про це повідомляють місцеві Telegram-канали.

Зазначається, що інцидент стався близько 13 години у багатоповерхівці житлового масиву Русанівка. Місцеві жителі стверджують, що після сильного вибуху із квартири на бульварі Ігоря Шамо пішов дим.

Сигналів повітряної тривоги не було, тож ймовірно вибухнув якийсь побутовий пристрій. Усі необхідні служби уже на місці, чи є постраждалі наразі невідомо.

Додано

За словами киян, вибух на Русанівці стався через те, що у вантажівки лопнуло колесо. А у квартирі, де нібито помітили дим, проводилися ремонтні роботи, і це був побутовий пил.

Читайте також: Росія влаштувала масований обстріл Києва перед візитом Блінкена

Нагадаємо, у ніч проти середи, 6 вересня, російські терористичні війська влаштували чергову масштабну атаку на Україну. Внаслідок ударів на Одещині загинула людина, в Києві прогриміла серія потужних вибухів. Після 4-ої години ранку стало відомо про загрозу пусків крилатих ракет. Запущені з аеродрому Енгельс російські ракети маневрували областями України і атакували столицю України. Близько 6-ої ранку у Києві пролунали вибухи. За попередніми даними, з району Саратовської області літаки стратегічної авіації РФ Ту-95МС випустили крилаті ракети типу Х-101/555/55. Разом з тим по Києву були запущені ракети іншого типу, ймовірно - балістичного.

Раніше ми писали, що в Повітряних силах розповіли про роботу ППО.

  • Вас може зацікавити:

В Ірпені на Гостомельському шосе повністю перекривають рух через ремонт мосту: карта проїзду

Задушив ременем рідну сестру: у Києві чоловік пішов на страшний злочин, фото

Як будували метро в Києві: в мережі згадали історичні фото