RU  UA

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Події

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

3 травня

Всі новини

Знову страшна трагедія: у Києві двоє дівчат-підлітків викинулися з багатоповерхівки, фото

У понеділок, 9 жовтня, у Києві двоє 17-річних дівчат зістрибнули з даху недобудованої багатоповерхівки на вулиці Оноре де Бальзака на Троєщині - від отриманих травм вони загинули на мить.

Про це повідомляє пресслужба столичної поліції.

Читайте також: Переплутав зі звіром: на Львівщині мисливець застрелив свого племінника

"Сьогодні, близько 10.00, до поліції Києва надійшла інформація про виявлення мертвими двох дівчат на вулиці Оноре де Бальзака. На місце події виїхала слідчо-оперативна група Деснянського управління поліції, оперативники карного розшуку столичного главку, працівники ювенальної превенції та лікарі", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що поліцейським вдалося встановити особи жертв - це місцеві мешканки, 2006 та 2005 років народження. За попередніми даними, дівчата загинули внаслідок падіння з висоти недобудованої багатоповерхівки.

"За цим фактом столичні слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 2 ст. 115 ККУ - умисне вбивство з позначкою "самогубство", - уточнили в поліції.

ЗМІ повідомляють, що самогубство було скоєне під час прямої трансляції в одній із соцмереж, але в поліції поки що ніяк не коментують цей можливий факт.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що в Одесі 13-річна дівчинка зістрибнула з 9 поверху багатоквартирного будинку.

Вас також може зацікавити: