RU  UA

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Події

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

2 травня

Всі новини

"Тут була наша група "Сонечко": з’явилося відео з дитсадка у Києві, куди Росія вдарила "шахедом"

Внаслідок масованої атаки ворожих Shahed в одному з районів Києва зруйновано дитячий садок.

Про це повідомляє телеканал "Еспресо".

За словами журналістів, під час наймасованішої атаки ЗС РФ від початку повномасштабного вторгнення постраждав дитячий садок у Солом'янському районі Києва.

Читайте також: Збито рекордну кількість "шахедів": що відомо про наслідки масованого удару РФ

Внаслідок падіння уламків іранських дронів-камікадзе Shahed частково зруйновано будівлю навчального закладу. Викладачі розповіли, що найбільше постраждала частина, в якій час проводили дітлахи з групи "Сонечко". Одна з працівниць навіть не змогла стримати сльози через масштаби руйнування будівлі.

Директорка навчального закладу намагалася заспокоїти колежанку та нагадала, що внаслідок ворожої атаки ніхто, на щастя, не постраждав, а саму будівлю згодом відремонтують.

У коментарі журналістам директорка розповіла про реакцію військовослужбовців, які після падіння уламків приїхали до дитячого садочка.

"Ніхто не постраждав з людей, це по-перше. А по-друге, приїхали військові та сказали: "Вибачте, що не вберегли ваш дитячий садок". Це настілько було зворушливо, настільки зачіпило душу, навіть хотілося плакати", - додала директорка під час спілкування із журналістами.

На оприлюднених кадрах також можна побачити, що працівники ДСНС продовжують ліквідовувати наслідки ворожої атаки. Біля постраждалих будинків екстренні служби облаштували мобільний штаб, де мешканці понівечених будинків можуть отримати допомогу та випити гарячі напої.

Раніше ми публікували ексклюзивні фотографії з місць влучання уламків Shahed.

Вас може зацікавити:

Вночі Київ атакували "шахеди": скільки з них збила ППО

Масований обстріл Херсонщини: серед 6 загиблих є дитина

Окупанти знову обстріляли Херсон: загинула жінка, поранено дитину