RU  UA

Понеділок, 8 липня
  • НБУ:USD 40.35
  • НБУ:EUR 43.25
НБУ:USD  40.35
Події

Новини

7 липня

6 липня

5 липня

Всі новини

В Києві скоїла самогубство директорка однієї зі шкіл: близькі назвали версії трагедії

У Києві за загадкових обставин загинула директор школи №81 Тетяна Зубар. Причиною самогубства можуть бути складні стосунки в сім'ї.

Про це йдеться в розслідуванні на сайті ТСН.

Читайте також: Киянин надсилав свої голі фото 8-річному хлопчику, з яким грав в онлайн-гру

Факт смерті директорки журналістам підтвердила заступниця районного управління освіти Галина Тодосова та заступниця директора цієї школи Ольга Фіголь.

Водночас правоохоронці повідомили журналістам, що не можна виключити ймовірність самогубства, оскільки жінка випала з вікна.

Журналістам ТСН в районному управлінні освіти розповіли деякі деталі, які передували цим подіям.

"У Тетяни Володимирівни мобілізували сина й одразу відправили до Миколаєва. Вона дуже сильно це сприйняла до серця, дуже сильно. Навіть взяла відпустку, тому що не могла думати про роботу", - повідомили в управлінні освіти.

У коментарі ТСН одна зі знайомих загиблої не виключила, що директорка дуже хвилювалась через конфлікти між учнями. Нещодавно у соцмережах писали про бійку, в дописах стверджувалося, що один з учнів отримав травми статевих органів.

Проте джерела в правоохоронних органах спростували те, що ця бійка якось пов’язана зі смертю директорки. Офіційно спростувала це і заступниця директора школи Ольга Фіголь.

"Від родини, яка в скорботі, ми знаємо, що Тетяна Володимирівна померла. Випадок з хлопчиком та смерть Тетяни Володимирівни не пов’язані", - повідомила журналістам Ольга Фіголь.

Раніше "Апостроф" писав про те, що киян влітку чекає ще більше відключень.

  • Вас може зацікавити:

Билися турки і українці: подробиці епічної "битви" в центрі Києва. Фото

В Києві встановлять шість міні-ТЕЦ: де їх планують розмістити

Українців у червні чекає підвищення тарифів на світло: що кажуть у Міненерго